Sep 18, 2018, 6:43 PM  

Сияние 

  Poetry » Free verse
664 3 6

Сияние имаше през Август.                                Дихание.

след него – смърт.

Смъртта му беше лека,

отиваше в светъл път човека!

 

Сиянието блестеше като перла

и озаряваше света така,

че като иде там човека

да бъде светла таз душа!

© Любов Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??