Сияние имаше през Август. Дихание.
след него – смърт.
Смъртта му беше лека,
отиваше в светъл път човека!
Сиянието блестеше като перла
и озаряваше света така,
че като иде там човека
да бъде светла таз душа!
© Любов Никифорова Все права защищены