Aug 13, 2009, 12:48 PM

Скрити рани 

  Poetry » Other
683 0 2

Писна ми да се усмихвам,
когато ми се плаче.
Все аз да прощавам,
а право на грешка да нямам.
Животът коварно ме смачква
със всяка моя нова крачка.
Писна ми да нямам право на щастие,
а вечно обречена на нещастие.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??