Aug 10, 2009, 10:24 PM

Скромна елегия 

  Poetry » Phylosophy
521 0 2

Когато вихрите дъждовни, ни превземат,

да скитаме през лятото мечтаем!

Със мисъл обикаляме зеленина в полята,

простираме ръце  към небесата вечни!

 

Но слънце щом изгрее в небесата нови,

готови сме и себе си да съчетаем

със вечната безбрежност на земята,

разтворила ръце да срещне самотата!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??