Feb 18, 2012, 11:28 AM

Скуката 

  Poetry » Other
377 0 0

Покорява ме бавно,

понякога на смърт е равно.

Слагам слушалките в малките уши -

музиката започва силно да звучи.

 

Гледам в нета фейса стар,

всеки ден започва да е катo кошмар.

Скуката покорява дните ми със скорост бясна,

и от мъка идва ми понякога да крясна...

 

Има часове, дни, нощи, седмици подред -

чувствам, че нищо вече не е наред.

После идва светлината бяла - 

дали спасението съм си  видяла... 

 

Приближи се бавно на към мен

(беше в някакъв костюм зелен)... 

даде ми ръка да стана,

просто трябваше за нея да се хвана... 

 

И така този странен мъж

ми помогна в плен на скуката голяма,

всичко стана изведнъж...

от обгърналата ме скука аз да стана!

 

 

 

 

 

© Василена Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??