Jan 25, 2019, 7:29 PM  

Сладко 

  Poetry » Love
359 0 2

Пенливо се сипеш,

безметежно ме къпеш

в дъхава нежност.

С дъха си на пъпеш

посипваш мойта копнежност,

и сладко долавяш

сладка лежерност.

 

© Любов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??