Aug 4, 2020, 10:51 PM

Сладоледен сън 

  Poetry
914 5 11

Сладоледът прокапва,

по брадичката лази,

в гушката ти се скрива,

близвам жадно с езика.

 

Ненаситно похапвам

креместите талази,

топла нега се влива

и по вените блика.

 

Непокорно ми бягаш

и смехът ти ме гали,

гукащо ме залива

с ягодова глазура.

 

На ръцете ми лягаш,

ароматът ме пали,

ти с усмивка свенлива

засвирѝ увертюра.

 

Беглите ти трапчинки

трепкат нежно и чезнат,

флейта в погледа свири,

хвърля знойни лъчи.

 

За неземни смешинки

в бездна мога да слезна,

по любовни баири

твоят чар ме качи.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??