Mar 7, 2010, 7:04 PM

След 

  Poetry » Other
801 0 15

Да бяха ми казали, щях да се смея,
че ще ме има след всичко това.
Че и след себе си ще живея,
че и след тебе ще дишам, ще ям.

Светът си е свят. Ту тъмно, ту светло.
Ала не моят, а някакъв друг.
Господ и той се смени на небето,
какво да говорим за хората тук.

Моето слънце повече никога
няма да пръсне лепливия здрач.
А който попита: имаш ли стихове?
Ще отговарям: защо ти е плач?

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??