Jan 25, 2011, 3:45 PM

След 3 години и 3 месеца... 

  Poetry » Love
682 0 1

Задушавам се...

боли!

Губиш ме...

с лъжи!

Разбивам се...

в стени!

Измислям си...

очи,

умиращи...

за мен!

Копнеещи...

за ден!

Убиваш ме...

млъкни!

Забиваш ми...

стрели!

Тяло ли?

Душа!

Цяло ли?

Лъжа!

Болка ли?

Сърце!

Небиещо...

без теб!

Тръгваш ли?

Сега?

Тръгвам си...

сама!!!

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??