Aug 14, 2020, 5:19 PM

След бурята 

  Poetry » Other
794 0 5

Случва се човек да се излъже,
да види нещо, дето не е там. 
А никой не ще да ходи тъжен,
да става хем за смях и срам.

 

Каквото и по път да ни се случи,
ще гледаме отново пак напред.
Ключът не таз врата отключва...
Вратите други все още са безчет.

 

Затуй сме прости хора, може би
да вярваме в една надежда:
Че след бурята вилняла до зори 
с утрото всичко се подрежда.

© Бистра Стоименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??