May 26, 2012, 6:12 PM

След чаша вино 

  Poetry » Love
1282 0 5

Днес сънувах, че се любим
и един до друг треперим,
като нощни пеперуди
под мъждукащи фенери.
Две въздишки, в мрака слети,
озариха тишината.

В танц на страстни силуети,
залюлени под луната.
И прегърнати, заспахме
на кушетката, до скрина.
Беше сън, щастливи бяхме.
Бе любов след чаша вино.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??