Днес сънувах, че се любим
и един до друг треперим,
като нощни пеперуди
под мъждукащи фенери.
Две въздишки, в мрака слети,
озариха тишината.
В танц на страстни силуети,
залюлени под луната.
И прегърнати, заспахме
на кушетката, до скрина.
Беше сън, щастливи бяхме.
Бе любов след чаша вино.
© Лилия Кашукеева Todos los derechos reservados