Aug 10, 2016, 9:27 AM

След Края на света 

  Poetry » Love
564 2 24

Недей мисли за Края на света :

до мен ще бъдеш истински щастлива -

ще нося с устни живата вода, 

за теб ще сея слънчевата нива! 

 

Преминали след Края на света 

в далечното космично измерение, 

любов ще бъда в твоята душа, 

ти - моето едничко вдъхновение! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??