Apr 27, 2020, 7:55 AM

След сто години 

  Poetry » Love
593 0 0

 

След сто години

 

 

След сто години пак ще си красива,

ще си страхотна както и сега!

Прекрасна като горска самодива

и свежа като утринна роса!

 

След сто години пак ще си такава

необуздана, шеметна жена!

Погледите мъжки и тогава

ще събираш както и сега!

 

Непокорна, волна и свободна

като буйна пролетна река!

И след то години пак ще бъдеш

тъй желана както и сега!

 

26.04.2020 г.

 

1

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??