May 12, 2012, 7:59 PM

Сложни чувства 

  Poetry » Love
596 0 5

Сложните чувства пораждат сълзи...

да се обичаме, можем по-просто!

 

Дните отминали днес забрави–

слънцето нека ни дойде на гости!

 

С милите думи, които редиш!

С тръпния вкус на горчивите устни!

 

Крехка, но силна, за да простиш

и да останеш... Без теб е... пусто!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??