Jul 10, 2009, 5:50 PM

Случайна среща 

  Poetry » Other
887 0 5

Очите ти се впиваха

в моите,

ръцете нервно претърсваха

джобовете на якето,

въздухът бе изпълнен

с миризма на изгорели газове

от минаващите автомобили.

Мракът бе спуснал

своите черни воали,

лека руменина пробягваше

по лицата ни,

но устните дори не помръдваха.

Спрели своите движения,

телата сякаш се допираха

едно в друго,

а дори не се докосваха.

Шумната улица,

сякаш бе пуста.

Лек сладникав аромат

на женски парфюм

се разля из въздуха.

Внезапната му поява

отново изпълни улицата

с познатия шум.

Устните бързо прикриха

своите въздишки

и ти изчезна.

 

 

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Една прекрасна среща, при която околният свят не значи нищо. Важен е само човекът срещу теб, той е целият свят и друг не ти е нужен. И нека само сладникавият аромат на твоят парфюм се разлива из въздуха, за да не изчезва така.
  • Хареса ми продължавай се в същия дух
  • Зашеметяващо.
  • Да,така е!
  • За мен това е по-скоро проза, а не поезия...
Random works
: ??:??