Тяло женствено извивам -
материята лека разлюлявам,
в чувствено движение се протягам.
Случи се...
Погледнах те в своята въздишка,
намигнах ти с усмивка,
призовах те с ръчичка.
Случи се...
Пожелах твоя страстен поглед,
мечтаех за обладаващите ласки,
копнях за топлата ти сила.
Случи се...
© София Русева All rights reserved.