14.10.2008 г., 17:54 ч.

Случи се 

  Поезия » Любовна
438 0 1

Тяло женствено извивам -

материята лека разлюлявам,

в чувствено движение се протягам.

 Случи се...

 

Погледнах те в своята въздишка,

намигнах ти с усмивка,

призовах те с ръчичка.

Случи се...

 

Пожелах твоя страстен поглед,

мечтаех за обладаващите ласки,

копнях за топлата ти сила.

Случи се...

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??