Nov 18, 2009, 1:07 AM

Случка 

  Poetry » Other
575 0 12
И мислех си...  
аз тази нощ ще спя.  
Изхвърлих мислите...  
изключих компа...  
оставих само аромата  
на чаената свещ в нощта.  
Почти си легнах...  
май заспивах...  
и позвъни се...  
на моята врата.  
Какъв е този пощальон?  
Ядосах се за миг.  
Не мислех да отварям.  
Нахалник! Не сега!  
Но се повтори. После пак.  
О,не! Излязох по халат,  
готова да ругая  
И...ти, ти беше там.  
Защо не каза ми?  
Ако със друг аз бях, какво?
Усмихна се, цветя подаде и
каза: "Това е без значение,  
ти моя си и винаги ще си!  
Сега... Да си налеем по едно..."

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??