Nov 7, 2008, 10:34 PM

Случвало ли ти се е?... 

  Poetry
563 0 4
 

Случвало ли ти се е

да искаш да извикаш с всички сили,

колко много болка криеш

в малкото си и раздрънкано сърце?...

Случвало ли ти се е

отвътре яростно да се раздираш,

че чувстваш и не можеш да си забраниш,

не можеш да се спреш?...

Случвало ли ти се е

да се разплачеш, щом засвири песен,

защото чувстваш в нея друг,

изплакал болката ти тъй добре?...

Защото чувстваш,

че не си единственият луд на таз вселена,

не си единственият,

който знае как светът умее да ранява

и до кръв боли?...

...

Случвало ли ти се е?...

.................................................................................

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??