Mar 7, 2018, 9:54 AM

Слънцето и луната 

  Poetry » Love
656 1 0

Ако обичаш слънцето, не му изневеряваш през нощта,

защото луната отразява неговата светлина.
Може би е невъзможна любовта между залеза и зората,
но това не важи за слънцето и луната.
Как по-силно любовта си да изразиш,
ако не с на любимия си светлината да блестиш?

© Катя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??