Aug 20, 2017, 6:14 PM

Слънчев лъч 

  Poetry
464 2 4

 

Обаятелен си,

имаш чар неустоим!

Усмивката ти очите заслепява,

но приятно топли,

до премала.

От животворната ти ласка

красота и аромат

цветята около си пръскат.

Край теб е Радост,

Светлина,

Любов…

 

Отпивам от дъха ти,

олеквам

и засиявам с цветовете на дъга!

… а бях дъждовна

мъничка сълза.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??