20.08.2017 г., 18:14 ч.

Слънчев лъч 

  Поезия
462 2 4

 

Обаятелен си,

имаш чар неустоим!

Усмивката ти очите заслепява,

но приятно топли,

до премала.

От животворната ти ласка

красота и аромат

цветята около си пръскат.

Край теб е Радост,

Светлина,

Любов…

 

Отпивам от дъха ти,

олеквам

и засиявам с цветовете на дъга!

… а бях дъждовна

мъничка сълза.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??