Aug 9, 2022, 9:58 AM

Слънчев празник 

  Poetry
303 2 7

Денят е слънчев празник, сее

лъчи, мечти и съзерцания,

а бавно лято сладко  зрее

сред сини морски очертания.

 

Ухае август неуморно

на радост, но не явна, скритата,

а времето върви с покорност

към есен, но от лято сито е.

 

 

 

 

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??