9 авг. 2022 г., 09:58

Слънчев празник 

  Поэзия
244 2 7

Денят е слънчев празник, сее

лъчи, мечти и съзерцания,

а бавно лято сладко  зрее

сред сини морски очертания.

 

Ухае август неуморно

на радост, но не явна, скритата,

а времето върви с покорност

към есен, но от лято сито е.

 

 

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??