Денят е слънчев празник, сее
лъчи, мечти и съзерцания,
а бавно лято сладко зрее
сред сини морски очертания.
Ухае август неуморно
на радост, но не явна, скритата,
а времето върви с покорност
към есен, но от лято сито е.
© Милена Френкева Всички права запазени