Jun 3, 2010, 2:42 PM

Слънчице 

  Poetry » For kids
1399 1 14

 

На слънцето съм аз сестричка -

тъй честичко ми казват всички,

че имам руса къдрава косичка

и светли весели очички…

 

Към Слънчо често се обръщам

със сбърчено носленце и усмивка,

а той с лъчите ме прегръща

и аз съм истинска щастливка!

 

Едно е слънчицето на небето,

което с обич топли всички.

У дома пък слънчицето е детето,

цял свят прегърнало с ръчички!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??