Jan 8, 2010, 9:41 PM  

Слънчо 

  Poetry » White poetry
703 0 4

Утрото разстила

пухена усмивка.       

Слънчево лъчиста,

кръговете гоня.

В портокален цвят -

мляко от треви.

С пръстче по билата -

румена роса.

В топлина от нежност:

 

Изгрев засия.


                           

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??