Aug 21, 2020, 12:46 AM

Слънчогледи, мои братя 

  Poetry
708 1 3

Невинно се изнизва вече Август,

лъчите му пропиват се със немощ,

а аз се скрих във топлата му пазва,

попивайки от сетната му прелест.

 

Пресичам прецъфтелите полета

и облаци над мен в игри се мятат.

Мечтите ми се реят във небето,

прегърнал слънчогледи – мои братя!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??