Sep 6, 2011, 10:00 PM

Смел ли си 

  Poetry
472 0 3

Смел ли си?

Болката

превърна ли

в приятел,

брат,

душеприказчик

ти?

Не ни прогонва,

а ни води

към нас самите -

нови,

сурови,

студени,

непознати

за себе си

все още.

Но живи.

Нов живот,

от стария поникнал.

И любовта,

която от искрицата живот

отново пламъка да разгори.

Смелостта

да се поучиш

от себе си...

Смел ли си?

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??