Dec 23, 2010, 2:59 PM

Смърт (30.09.2010) 

  Poetry » Love
671 0 4

Искам да те забравя,

искам да те мразя!

Искам и някак си да те накажа

за всичко, което причини ми!

 

Искам да те залича

от всички спомени

и никога да не те засека

в нито една моя мисъл!

 

Искам да те няма,

да изчезнеш,

но не просто надалеч да заминеш,

а отвсякъде да си отидеш -

сърцето да напуснеш

и от сънищата да си тръгнеш!

 

Тръгвай, моля те,

и нищо не оставяй!

Взимай всичко свое,

а и онова мое,

което някога ти дадох -

няма смисъл да го връщаш,

за себе си аз повече няма да го имам!

 

Сега искам да си ходиш!

Отдавна трябваше да стане...

Гоня те, така е,

знам, че има къде да идеш,

аз тука ще остана...

 

И повече за тебе

нищо не искам да зная!

Дали ще си жив или умрял,

изобщо нехая,

за мен ти не просто си отиваш,

за мен от днеска ти умираш!

На Георги Гърбев

 

 

© Влади Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много силно много истинско и много красиво -БРАВО
  • Това са чувства, които просто ТРЯБВА да се превърнат в стихове!
    Поздрав, Влади!
  • Много силно
  • Брех, че ярост!
    Пуста младост!
    Кръвта клокочи
    ранена от обич.
    Бъди щастливо, мило моме!
Random works
: ??:??