Jan 30, 2014, 6:23 PM

Снежинка 

  Poetry » For kids
363 0 0

Ах, да знаеш само

тая снежинка бяла

колко много е видяла.

Детски бузички засмени

и нослета зачервени,

малки сладички устички

с гласове на пойни птички.

И в обърнати шейнички

палави крачка, ръчички.

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??