30.01.2014 г., 18:23 ч.

Снежинка 

  Поезия » За деца
358 0 0

Ах, да знаеш само

тая снежинка бяла

колко много е видяла.

Детски бузички засмени

и нослета зачервени,

малки сладички устички

с гласове на пойни птички.

И в обърнати шейнички

палави крачка, ръчички.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??