Jan 22, 2017, 1:18 PM

Снежна приказка 

  Poetry » For kids, Free verse
1516 0 0

Една снежинка падна от небето,
дари ни тя със щастие, красота.
И ето пада втора с нея редом.
Ех, красива снежна приказка.

Как трупа се снегът навън,
превръща всичко в приказка от сън.
Една мечта за приказка красива,
много весела, игрива.

И ето го и чичо Снежко,
направен е от весели деца.
Създаващи от сняг красива,
белоснежна приказка!

© Атанас Дизов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??