Apr 27, 2021, 8:56 PM

Снежно момиче (Снежана) 

  Poetry » Love
256 0 1

                                                          Снежно момиче

 

 

 

С тихи стъпки идваш и оставаш  в моя сън,

с бяла роба като нежна и красива самодива.

Усмихвам ти се, забравям за студа навън

в очите ми се вглеждаш искренна и дива.

 

Очакваш в моята прегръдка топлина,

докосваш някак плахо моята ръка.

Прегръщам твоето нежно тяло с тъга,

знам като снега ще си отидеш сутринта.

 

Но тази нощ е наша, само наша,

целувки страстни, слети две тела.

И любовта усещаме я, не е само ваша,

две тела тръпнат потни от страстта.

 

На сутринта ще тръгнеш веднага,

а аз ще запомня името ти от снега.

Снежана, ще те изпратя с целувка

и ще те чакам тук или отново в  съня!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??