Nov 30, 2018, 3:34 PM

Снимка на профила 

  Poetry » Phylosophy
476 0 0

Горе високо

седнал на зъбера

над седмото езеро.

Възрастта ми е 40+.

 

С поглед зареян в незримото.

Плещите ми с върховете равняват се.

Над мен са само звездите и слънцето.

И Господ!

 

Звездите ме мамят несигурно.

Слънцето топли, но слага дистанция.

Господ!?

 

Пред Него прекланям се.

На колене, в молитвена поза.

Душата ми знае си мястото.

© Борислав Пелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??