Oct 23, 2010, 12:05 AM

Сняг вали 

  Poetry
971 0 3

Сняг вали

 

Сняг вали, сняг вали,

сипе се на парцали.

Аз и ти, аз и ти

и къщурките заспали.

 

Тихи, плахи, наш'те стъпки

бавно, леко шумолят

и в асфалта блясват кръпки,

а снежинките летят.

 

Всичко тук, около мен,

във нoщта се разляло.

Булевардът посребрен,

а движението спряло.

 

Спят колите, спят звездите,

лампите златисти.

Спят децата и игрите,

и душите бели, чисти.

 

Сняг вали, сняг вали,

сипе се на парцали.

Аз и ти, аз и ти

и къщурките заспали.

© Мария Страшилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??