Jan 29, 2012, 12:55 PM

Соло 

  Poetry » Love
2016 0 15

Тя е Соло... Живее наблизо!
Ходи - в своето шик Кафене!
Там, сатенът на бялата риза,
подлудява – Момчета, Мъже,


а те всичко и днес обещават:
скъпи екстри, семейно легло!
Тя нехае - с усмивка отказва,
Виж - не иска това... Колело

и гореща целувка и плясъкът,
от – незримата морска Вълна
и любимите, меки отблясъци,
сред които се ражда Мечта...

Той е толкова Друг! Идеален!
Артефакт от погубил се свят?
И сред сънища само потайни,
среща тази прекрасна Жена!

И когато съседите - пламенно,
обясняват за Дом... куп Деца,
се понася към новото Някъде,
Хубав ден и Късмет, пожелал.

Но я има полянката с Макове!
Не е кадър от приказен филм!
А - голямото Тягостно чакане,
може вече да свърши... Нали?

Той ще мине по другата пряка,
тя ще седне отвън - ще брои...
минувачи, трамваите... знакът,
който днес ще получи, че Спи,

само спи Любовта - но е Жива,
даже днес, Той е някъде, Там...
Не е... устните жадно се впиват,
в чаша силно кафе... и Дъжда...


© Ангел Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??