Dec 16, 2015, 7:42 AM

Спасение 

  Poetry » Love
404 0 0

 

             Спасение

 

Интересно как ме промени?!

Влезе в миг в живота ми разбит;

изми очи и в светлина ме озари.

Докосна ме със лъч от светлина –

душата ми ти сгря със топлина.

Препускаше света около мен

във сива пустота пленен,

а ти го промени за миг

като пронизващ, търсещ вик.  

Какво се случи не разбрах!

И как душата си в теб видях?

Спасение в теб видях –

Ти, мое бягство, от живот в грях!

 

© Милита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??