Jan 18, 2020, 11:50 PM

Специална 

  Poetry
351 0 0

специална си за мене 
специален е твоят образ свят 
пред теб стоя на колене 
сиянието ти запълва моя взгляд

 

с роза в устата 
към неизвестното пълзя 
на душата непозната
бонбонче да даря

 

специална си, няма друга като тебе 
вълшебница с приказни очи 
край езерото стоиш смутена,
а отражението  във любовта гори 

 

Безмълвен,с китара в ръката 
вместо шпага, думи добри 
обичам те, прошепнах в играта 
засрамен, избягах със сълзи на очи

 

специална си дори сред светкавици и бури
специална дори превърната в ад 
момичето от сънищата мои 
любовта,от която няма връщане назад 

 

специална си, сърцето празно е без тебе 
специална е твоята душа 
музата която стихоплетства в мене 
най-специалната на света жена

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??