Oct 31, 2009, 8:11 PM

Спи и бъди това, което искаш да си 

  Poetry » Other
618 0 1

 

Спи, тихичко нощта те приспива,

приказки разказва тя без глас;

нощем звездите на небето светят –

бдят над твоя малък свят.

 

Спи, потопи се в сънища безкрай,

изживей мечтите си без страх;

бъди това, което не си на белия свят

и пожелай светлина да огрява твоя път.

 

Спи, а когато дойде време

да отвориш своите очи,

недей забравя сънищата през нощта.

Те със своята магия ще топлят твоята душа.

 

И макар светът мрачен и сърдит

в своите обятия да притиска твоето телце,

ти ще знаеш, че някъде вътре в теб

се крие голямото ти благородно сърце.   

© Александра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??