Nov 13, 2009, 12:43 AM

Спи, Любов! 

  Poetry » Other
670 0 17

Спи, Любов!

 

На сънищата ми

 

 

утеха.

 

Спи, сън на мойта

 

 

младост!

 

Беше тя звезди и

 

 

радост.

 

Спи на дланите ми -

 

 

като послепис

на тъжното ми

 

 

настояще.

 

Спи! На бъдещето ми

 

 

неясно

 

и пътя ми неземен

 

 

отреди!

 

Спи, Любов!

 

 

А утре...

 

ден лъчист ми подари!

 

 

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??