Feb 24, 2021, 7:14 PM  

Спокойно ми е да те обичам 

  Poetry » Love
360 0 1

И сто септември няма да ми стигнат,
и кръвта ми ще ври, с всеки изминал дъх
и искам по зелена поляна – безгрижно да тичам
пък дори и да се спъна в някой горски мъх...
– спокойно ми е да те обичам!

И сто септември няма да ми стигнат,
и дъха ми ще спираш, щом видя те всеки път
и пролет, и лято, и есен, и зима
искам да те усещам по моята плът...
– спокойно ми е да те обичам!

И сто септември няма да ми стигнат,
за да видя и усетя всичко от теб,
в очите ти винаги има искрица
и всяка посока ме води напред...
– спокойно ми е да те обичам! 


На С. 
13.09.2019 – ∞

© Виктория Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??