Mar 11, 2009, 6:59 PM

Спомен 

  Poetry » Love
665 0 1

СПОМЕН

Внезапно чувство на еуфория

навлезе в греховната душа.

Целуна ме в нощта

и дъхът ми мигновено спря.

Със страст обгръщаше студеното ми тяло,

а последвалата топлина -

сливаше ни в едно цяло.

Разтапях се в меката прегръдка.

Усещах твоя аромат.

С теб болката и тъгата

отхвърлях със замах.

Потъвах в тъмните, безкрайните ти очи.

И не исках никога

да виждам в тях сълзи.

Както джин с тоник

приятно гъделичка ти носа,

така и твоят образ

посещаваше ми всяка нощ съня.

Но, както всичко хубаво, и на туй краят му дойде.

С умиление ще помня дните с теб.

Ах, как прекрасни бяха те.

© Аня Хариз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря "Едвам се чете" в смисъл за шрифта ли?
Random works
: ??:??