Oct 2, 2010, 11:01 PM

Спомен 

  Poetry » Love
707 0 2

Животът в спомени премина,

а споменът е мой живот,

едва ли утре ще остана,

без спомени, без любовта

във тоз живот!

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??