2.10.2010 г., 23:01 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
757 0 2

Животът в спомени премина,

а споменът е мой живот,

едва ли утре ще остана,

без спомени, без любовта

във тоз живот!

© Петина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??