Nov 23, 2014, 12:57 PM

Спомен и хаос II 

  Poetry
590 1 3

дълги кафета
и къси нощи
пътища – грешни
и надежда – все още
вятър – внезапен
хаос – в душата


песен за лято
недоизпята

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??