May 22, 2020, 1:33 PM

Спомен от звезда 

  Poetry
503 0 0

Една звезда ще ти разкаже

за нощите на две влюбени души,
в които и тя не е успяла даже
по-силно от щастието им да блести! 

 

Разказва - било е като в приказка! 
Душа в душа и вгледани очи.
Нямало е с други нощи прилика, 
дори луната с тях избрала да върви! 
Толкова светло им било, 
че забравяли да спят почти! 
Денят и ноща се сливали в едно, 
а душите живеели в мечти. 

 

Разказва и до днес звездата 
за една любов - съдба!
Ти само се заслушай в тишината,
останалато е спомен от душа. 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??