Jul 29, 2008, 2:25 PM

Спомен след спомен... 

  Poetry » Other
680 0 27

През вратата надничам.
Плахо. Едва.
А асмата на двора ми кима.
Ярко слънце навън. Синева.
Пролетта е постлала килима...
Цвят на ябълка.
МомИнски сълзИ.
И божурите, пръскащи огън.
Светлината искри, на вълни,
и залива ме спомен след спомен...
Днес огнището тъжно е, спи...
и във двора е тихо до болка...
Само моето детство шепти,
тича още нагоре - надолу...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??