Feb 10, 2010, 2:06 PM

Спомени 

  Poetry » Love
499 0 2

Спомените ваши само ви остават,
даже и след края те си продължават,
винаги налични, винаги в подкрепа,
винаги обични в джунглата нелепа.

 

Спомени прекрасни, спомени ужасни,
за любови чудни и любови страстни,
ни с пари, ни с власт могат да ви купят,
само малка част могат да отчупят.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??